FOGKŐELTÁVOLÍTÁS

A kezelés fájdalommentes. Közismert az esztétikailag zavaró, először fehér, majd sárgás ill. egészen sötét elszíneződés a fogakon. Leggyakrabban az alsó frontfogak területén és a felső első nagyőrlőkön. Ez a feltűnő káros elváltozás a fogkő, amely a nem látható fogfelszíneken is lerakódik. Ez egy elmeszesedett – szakmai nyelven plakk – amely baktériumokból, lepedékből, mészsókból áll. A tartósan el nem távolított fogkő ínygyulladást okoz, amely fogágybetegségekhez, majd az egész fogmeder pusztulásához vezet. Ennek elkerüléséhez feltétlenül szükséges a lepedék rendszeres eltávolítása, amely ultrahangos készülékkel történik. A letisztított fogfelszínt fluoridos pasztával símítjuk, polírozzuk. Kezelés fájdalommentes. Megelőzés: rendszeres alapos fogmosás. Kontroll félévente.

ÍNYGYULLADÁS KEZELÉSE

Az ínygyulladás kísérője a kellemetlen leheletet okozó duzzadt, vérző, vöröses fogíny. Amely már nem tapad rendesen a fogakra, ezért egyre nehezebben tisztítható. Lassan kialakul a fogínysorvadás ami a fog lazulásához vezet. Sok esetben sajnos csak a fogeltávolítás a gyógymód. Rendszeres fogmosással, fogkőeltávolítással megelőzhető.
Ínykorrekció:
Ahhoz, hogy jól záró, funkcionálisan jól működő és esztétikus pótlást tudjunk készíteni, sokszor a a rossz helyen feleslegesen ott levő ínyt el kell távolítanunk. Ez egy érzéstelenítésben végzett ” ínyhelyreállítás”

FOGFEHÉRÍTÉS

Egyéni vizsgálat és konzultációt kővetően
amerikai anyagokkal,három év garanciával.

FOGTÖMÉS

Általában érzéstelenítés mellett végezzük a fúrást, a szuvas fogrész eltávolítását. Esztétikus, fogszínű anyaggal állítjuk heyre a fog esztétikai és funkcionális egységét. Fontosnak tartjuk, hogy a betegünk ne érezzen fájdalmat és elégedetten távozzon.

GYÖKÉRKEZELÉS

Célunk a lehető legtöbb fog megmentése és újból funkcióképessé tétele. Ha egy mód van rá húzás helyett a gyökérkezeléssel megmentjük a beteg fogat, ami a rémhírek ellenére fájdalommentes. Gyökérkezeléskor a gyulladt ideget és az azt körülvevő ereket érzéstelenítés után eltávolítjuk. Ezután a fájdalom jelentősen csökken sok esetben teljesen megszűnik. További kezelés szükséges, amikor is fertőtlenítővel és gyógyszerrel kezeljük a kitisztított csatornát mindaddig amig panaszmentes lesz a fog. Az esetek 95 – 98% – a sikeres. A sikertelenség oka az észrevehetetlen mellékágakban fennmaradó gyulladás. A panaszok megszünte jelzi az eredményességet. Gyökér- majd feldőtömés zárja le a kezelést.

FOGPÓTLÁS

Fogpótlások:
Lumineers non prep héjak
SnapOn Smile,SnapIt pótlások.
Mindenki számára ismert, hogy egy fog az esztétikai következményen kívül egyéb panaszokat is okoz. A mellette levő fogak ” bedőlhetnek ” a szemben levők pedig ” kiemelkedhetnek “, így még több károsodás következik be. Ha ezek után továbbihiány lép fel már gyomorfájdalom is jelentkezhet az elégtelen rágás miatt. Ezért igen fontos a fog elvesztése után időben a fogpótlás elkészítése.

FOGRÖNTGEN

Rendelőnk komplex szolgáltatást nyújt a panoráma röntgentől a szék melleti kis röntgenig. Ez nagy segítség a beteg fogak kezelésénél, gócszűrésnél.

FOGELTÁVOLÍTÁS

A végső megoldás a beteg fog kezelésénél. Elsődleges célunk mindig a megtartó kezelés. Abban az esetben ha a fog fertőzött ” gócos ” vagy további megoldhatatlan panaszt okoz nincs értelme a megtartásának. Igyekszünk fájdalom mentesen nem csak a fogat, hanem szükség esetén a problémás feltárt gyökeret is eltávolítani.

RÁKSZŰRÉS

 

DentSmile Budapest Kft.

1026 Budapest, Trombitás utca 2. fsz 2.
Mobil: 06-30-860-2325
Telefon: +36-1-787-2467
E-mail: dentsmilebudapest@gmail.com

Kapcsolat

13 + 2 =